Ik wil een sexrelatie in de buurt!

door | september 16, 2013

Ik wil een sexrelatie in de buurt!

Ik wil een sexrelatie in de buurt! Woon jij in Noord-Brabant en zoek jij een sexrelatie dan zoek ik jou! Stuur me een bericht voor een sexrelatie en wie weet!

Je ziet het goed, ik ben niet een van de jongsten. Ik ben namelijk 58 jaar maar heb wel de nodige ervaring om het zo maar even te noemen. Waarom ik dit oproepje plaats is dat ik zelf een enorme behoefte heb aan intiem contact. Alleen laat mijn man het bijna altijd af weten en ligt altijd al te slapen als ik naast hem kruip. Kortom een heel saai seksleven en daarom zoek ik een sexrelatie met een man die graag sex wilt met mij. Gelukkig hoorde ik van een vriendin met een sexrelatie dat dit ook mogelijk was om zo toch mijn behoefte te bevredigen. Ik zou het heel leuk vinden als ik via deze weg iemand kan vinden die mij op deze manier heel blij gaat maken. Klinkt dit allemaal goed voor jou en ben jij ook wel in voor een sexrelatie dan kan je mij een berichtje sturen, ik hoef geen geld ofzo dat heb ik zat van mijn man en die hoeft hier verder ook niks vanaf te weten al denk ik dat hij het niet eens erg zal vinden als hij hoort dat ik een sexrelatie heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *