Wil jij 40 plus dating dan zoek je mij!

door | september 16, 2013

Wil jij 40 plus dating dan zoek je mij!

Wil jij 40 plus dating dan zoek je mij! Spreek met mij af bij mij thuis voor 40 plus dating en dit kan voor sex maar ook voor liefde zijn. Meld je gratis aan!

Hallo mijn naam is Nathalie en ik ben 40jaar en ben ongeveer 1.72 lang en ik heb een mollig postuur, mijn hobby’s zijn genieten van de natuur,dieren,en gezellig met z’n tweetjes naar een markt of zoiets wandelen enzo. ik zoek een man die op zoek is naar 40 plus dating van tussen de 40 en 50 jaar met het liefst een rijbewijs want die heb ik zelf niet namelijk en die dan de zelfde hobby’s heeft als mij en die dan wel serieus wil want dat zijn ze niet allemaal verder maakt afstand niet zo veel uit zolang die maar om mijn leeftijd geen probleem maakt, 40 plus is een moeilijke leeftijd om te daten lijkt mij. Als jullie interesse hebben mail me gerust kunnen we vanuit daar verder kijken hoe het gaat tussen ons. Mocht je interesse hebben in 40 plus dating met mij dan kan je mij een berichtje sturen met informatie over jezelf enĀ  wat je allemaal met mij wilt gaan doen. Ik hoop een man te vinden die open staat voor 40 plus dating en met mij aan de gang zou willen gaan, ik hou van Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Sex, Trio Sex en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *