Ben jij ook sexverslaafd?

door | september 16, 2013

Ben jij ook sexverslaafd?

Ben jij ook sexverslaafd? dan zoek ik jou want ik ben zelf ook sexverslaafd en zoek daarom een sexmaatje. Sexverslaafd kan vervelend zijn maar ook erg geil!

Hoi ik ben Miranda en ik ben 35 jaar en ik ben sexverslaafd. Ik ben op zoek naar een man die ook sexverslaafd is en deze ervaring met mij wilt delen en misschien wel sex met mij zou willen hebben zodat we elkaars verslaving kunnen voldoen. Ik denk de hele dag aan sex en vinger me dan ook regelmatig klaar maar haal hier bijna geen voldoening meer uit, ik moet een stijve lul hebben die mij bevredigt. Ben jij ook sexverslaafd en denk je ook de gehele dag aan sex dan zoek ik jou! Ik heb verschillende manieren van sex waar ik van hou zo ben een ietwat stoute dame die werkt in een chocolaterie. Elke keer als ik weer dat chocola zie, dan heb ik niet alleen zin om het op mijn tong te laten smelten. Maar wil ik iemand er heerlijk mee insmeren. Slagroom en aardbeien erbij en het feestje is compleet. Heerlijk met mijn tong dan overal het chocola en de rest van het snoepgoed vandaan likken en bijten. Jouw tong die hetzelfde doet bij mij. Natuurlijk moet je me wel eerst uit mijn zuurstok roze lingerie krijgen maar dat lijkt me geen probleem toch? Wil jij met mij afspreken omdat je ook sexverslaafd bent dan kan je mij een bericht sturen en wie weet kunnen we elkaar helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *